tisdag 25 december 2012

Snö = Julkul



Observera att jag inte har gnällt om dålig snöröjning i Fålhagen, bara att den behöver samordnas och just nu är jag väldigt nöjd. Jag tycker att den här lösningen att man fyller trottoarer (där bilar inte behöver komma ut) med snö är en mycket bra lösning. Det är faktiskt väldigt mycket snö i Fålhagen just nu och man kan inte samla allt på Vaksala torg heller, eftersom det varit julgransförsäljning där. Men nu kanske man kan använda torget för mellanlagring :). Det är kul med snö!


Om man behöver röra på sig efter all julmat så kan man ta barnen till lekparken bakom Tripolis. Där är det belyst och kul i snön. Tyvärr så saknas det en pulkabacke men då kan man ta sig till backarna nära kolonilotterna eller alternativt lämna Fålhagen en stund för att åka i slottsbacken. Njut av vintern och ledigheten!



Eller så kan man släppa ut sin kanin på balkongen. Hon tycker att det är jättekul att springa i snön. Det är så enkelt, bara öppna balkongsdörren och kaninen springer ut :). Det är kul med snö och riktiga vintrar!

God jul! 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar